Elin Håland er ansatt som ny sjef for Kundetjenesten i Felleskjøpet Agri. Hun har de siste åtte årene jobbet i Schibsted, sist som salgsdirektør i Aftenposten Storby.

- For meg er Felleskjøpet en av de sterkeste og mest solide merkevarene i Norge, og jeg opplever at Felleskjøpet står for gode, sunne og bærekraftige verdier for landbruket og Norge. Når jeg nå velger å gå inn i Felleskjøpet så er det fordi jeg ønsker å jobbe med og for disse verdiene selv, sier Elin Håland i en pressemelding.

- Jeg har jobbet i Schibsted-konsernet i mange år, opplevd spennende utvikling både digitalt og personalmessig. Jeg har jobbet med store merkevarer som Aftenposten og VG - og vært med på å lede store endringer i et internasjonalt medieselskap. Det er denne erfaringen jeg nå tar med meg over i Felleskjøpet. Store og små norske selskap er i endring - for å tilpasse seg en ny tid - og jeg ser at jeg kan bidra med min erfaring og kompetanse inn i dette arbeidet for Felleskjøpet, sier hun.

Håland har bred erfaring fra ledelse av salgs- og kundeorienterte team innen både medier og reiseliv.  I 2013 ble hun kåret til «Sales Manager of the Year 2013 – Schibsted Sales Awards». I tillegg var hun i 2015 én av fem nominerte til utmerkelsen «Sales Director of the year 2015– Women in Sales Europe”.

- Elin har en bred og spennende bakgrunn som er svært verdifull inn i stillingen som leder for Felleskjøpets Kundetjeneste, sier Trond Fidje

Les også: Her er Aftenpostens nye reklamekrigere

Les også: Går fra VG til Aftenposten