Det er det unge, kreative teamet Marius Aasen (AD) og Susanne Hovda (tekstforfatter) som har valgt Try som arbeidsgiver. Teamet vant flere priser under Gullblyantens Young Lions i år. De har rukket å jobbe ett år i byrået Superblaise.

Snart reiser teamet til Cannes for å representere Norge under Cannes Lions-konkurransen Young Lions i filmkategorien. I november reiser teamet til Roma for å representere Norge under Eurobest.

Byråleder og eier Kjetil Try er strålende fornøyd med ansettelsen.

- Try går mot et fantastisk første halvår og må øke kapasiteten. Marius Aasen og Susanne Hovda er et kreativt team vi har holdt øye med en stund, ikke minst fordi de imponerte stort ved å gjøre rent bord i Young Lions på Gullblyanten og skal representere Norge under reklamefestivalene i Cannes og i Eurobest. Vi ser lyst på andre halvår og fortsetter å forsterke laget fremover, sier Try til Kampanje.