- I Telenor må vi håndtere det meste innen kommunikasjonsfaget og hele bransjen går gjennom spennende og krevende endringer som stiller høye krav til god kommunikasjon. Vi er svært glade for å kunne styrke teamet vårt med Caroline, Marius og Marte, sier Torild Lid Uribarri, leder for Communications and Corporate Affairs i Telenor Norge, i en pressemelding.

Caroline Lunde (31) kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Wergeland Apenes hvor hun jobbet med kunder innen IT, teknologi, transport og offentlige virksomheter. Hun har tidligere jobbet i Forsvaret hvor hun også var presseoffiser for de norske styrkene i Afghanistan. Lunde går inn i rollen som informasjonssjef med ansvar for områdene samfunn, samfunnsansvar og sikkerhet. 

Marius Tetlie (41) kommer fra stillingen som vaktsjef i VG. Han har hatt en rekke lederoppgaver i mediehuset deriblant redaksjonssjef og reportasjeleder for 22. juli-dekningen. Tetlie har også hatt ansvaret for omorganiseringen av VGs redaksjon. Han skal nå jobbe med et globalt transformasjonsprosjekt som skal ta Telenor et viktig skritt mot rollen som digital tjenesteleverandør. Han vil også bruke sin mangeårige medieerfaring til å utvikle Telenor Norges kommunikasjonsarbeid. 

Marte Ruud Sandberg (27) kommer fra stillingen som strategisk rådgiver for konserndirektør for bedriftsmarked i DNB. Hun skal jobbe som kommunikasjonsstøtte for administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen.