Partner og markedssjef i Venture Factory, Mats Lyngstad, slutter i selskapet etter tre år til fordel for nystartede Inzpire.me. Han kom til Venture Factory sommeren 2013 etter et lengre opphold ved Facebooks europeiske hovedkontor i Dublin. 

- Jeg ønsket meg fra Facebook til Venture Factory for å komme nærmere startup-scenen. Jeg har virkelig fått tatt og føle på oppturer og nedturer knyttet til å starte nye virksomheter, men jeg har fått gjort det innenfor relativt trygge rammer. Nå skal det bli spennende å stikke hodet ut og se hva jeg kan få til med fullt fokus på kun ett oppstartsprosjekt, sier Lyngstad i en pressemelding.

Inzpire.me er en markedsplass for bloggere og annonsører og har siden lansering vokst til i underkant av 1000 bloggere og over 150 annonsører. 

Les også: Vil koble bloggere med annonsører

Les også: Går fra Facebook

- Inzpire.me var et sideprosjekt jeg satte i gang og som Venture Factory etter hvert gikk inn i som største investor. Vi lanserte Inzpire.me i midten av mars og responsen har så langt vært overveldende. Det var avtalt at dersom det gikk som det nå har gått skulle jeg fase over i Inzpire.me, sier Lyngstad.

Even Aas-Eng, gründer og administrerende direktør i Venture Factory, gir sin kollega det aller beste skussmål:

- Mats Lyngstad  har vært instrumentell i oppbygningen av Venture Factory og vi skulle gjerne hatt han her i tre år til. Når det er sagt er det fantastisk at en av våre kolleger nå går for sitt eget prosjekt og med Venture Factory som største investor. Dessuten har vi ikke tenkt å slippe han helt, Mats blir sittende i våre lokaler, han forblir i styret til vår nysatsning Invisio Media og han vil jobbe litt for oss som konsulent, sier Aas-Eng.

Les mer: Henter millioner til nye digitalsatsinger