Red henter Geir Vikane fra Eniro som Senior Programmatic Manager. Geir har vært i Eniro siden 2007 og jobbet med salg frem til han begynte å jobbe med operativ digital leveranse og senere ble ansatt som Programmatic & Network Manager.

- I min tid i Eniro har jeg fått god kontroll på programmatic og hvordan det ser ut på salgssiden. Nå ser jeg frem meg til å komme til årets byrå, Red, for å bygge min kunnskap på hvordan kjøpssiden jobber, og bruke min erfaring på toppen for å skape synergier. Valget var enkelt for meg da jeg allerede kjenner flere flinke folk i selskapet og at jeg har fått et veldig spennende oppdrag på tvers av fagmiljøene Red har, sier Vikane.

- Vi er stolte over at vår digitale satsning tiltrekker de mest erfarne individene vi har i bransjen, og vi er ekstremt fornøyde med denne ansettelsen. Red tror at forståelsen av hvordan mediene tilnærmer seg det programmatiske er fundamentalt for å levere de beste rådene til våre kunder. Geir har vært med siden starten, og vil bidra med dyptgående innsikt i hvordan media har jobbet med programmatiske salg, sier Reds teknologidirektør Joakim Sand.

Les også: - Tabloid debatt om programmatisk

- Geir har en teknologisk erfaring vi verdsetter veldig høyt og forstår mekanismene ned til detaljer. Fremtidens rådgivere vil måtte forstå mer enn teori, og Geir vil jobbe både operativt og strategisk med våre kunder. I tillegg til at Geir har blant bransjens lengste erfaring med systemene, har han jobbet med annonse salg. Det er veldig viktig for oss at kundene er med på utviklingen hele veien, og Geir har grunnlaget for å forstå begge sider.