Lederen for digitalavdelingen i Mediacom, Erik Kristiansen, gir seg i byråbransjen og melder overgang til mediebransjen.  Kristiansen slutter til fordel for en jobb som salgsdirektør i Schibsteds nyetablerte enhet Personal Finance.

- Markedet for digital reklame er i stor endring og vi er veldig glade for å få en senior digital person som Erik Kristiansen med på vårt lag, sier Marius Dybdahl, administrerende direktør i Schibsted Personal Finance.

Personal Finance ønsker å ta en ledende posisjon og en betydelig del av det norske totalmarkedet for personlig økonomi og tjenester og består av selskaper som Lendo og Penger.no. I tillegg har enheten ansvaret for alt annonsesalget til Finn.no mot bank og forsikringsmarkedet.

- Hans bakgrunn gir oss det beste utgangspunktet for å møte endringene som nå skjer både på annonsør- og mediesiden. Hans digitale medie- og reklamebakgrunn gir Schibsted en ny dimensjon som ytterligere vil styrke oss for fortsatt positiv vekst og utvikling, sier Dybdahl.

Kristiansen har i alle år jobbet på byråsiden både som leder for Leo Burnett Interaktiv, Soda Reklamebyrå og deretter Mediacom.

- Når man jobber i reklamebyrå skal man liksom ikke begynne å jobbe i mediebyrå og jobber du i et mediebyrå skal du ikke begynne i medier. Nå har jeg gjort begge deler, sier Kristiansen til Kampanje.

Han sier han «gleder seg til å ta fatt på et nytt kapittel» i Schibsted.

- Schibsted Personal Finance har et særdeles bredt og interessant sett av tjenester og produkter som jeg ser frem til å jobbe med. Summen gjør dette til en mulighet jeg ikke kunne si nei til, selv om det blir ordentlig trist å forlate alle de fine menneskene i Mediacom. Det har vært åtte supre år, sier Erik Kristiansen.

Han sier tiden i Mediacom har vært både «morsom og spennende».

- Vi var vel seks-syv stykker da jeg begynte for åtte år siden og i dag er vi 40 stykker i Mediacom Digital, sier han.