Frida Marie Grande har brukt studietiden godt til å gjøre seg bemerket.  I tillegg til å fordype seg i pensum, har hun brukt mye tid på å engasjere seg i fagfeltet sitt. Hun har fulgt med på bransjedebatter, sendt inn kronikker til flere medier, og deltatt på konferanser. I tillegg har hun jobbet deltid som journalist i Kampanje, og i PR-byrået Trigger.

Les mer her: - Slik fikk vi «drømmjobben» (krever abonnement)

Nå er bacheloren levert, og Grande starter som rådgiver i selskapet Släger Kommunikasjon. 

- Jeg er veldig glad for at Släger vil ha meg med på laget. Slik jeg kjenner byrået og det de jobber med, ligger alt til rette for at dette vil bli en veldig god match. Jeg ser frem til å ta fatt på spennende utfordringer med mine nye kolleger, og lage kommunikasjon som både engasjerer og skaper resultater for kundene våre.

- Hvorfor ble det ikke Trigger på deg? 

- Tanken var at jeg skulle fortsette å jobbe i Trigger, men da byrået ikke hadde et behov for ekstra ressurser på mitt område umiddelbart, valgte jeg å takke ja til Släger.

Grande sier at hun har vært i dialog med flere, men kun bedt om et konkret tilbud fra Släger. 

- Jeg ønsket å jobbe i Släger fordi vi tror på det samme, noe som er helt avgjørende for meg i valg av arbeidsplass.  Byrået er relativt lite og består av et ungt miljø med sultne ansatte. Det syns jeg er et veldig godt utgangspunkt når jeg nå går inn i min første fulltidsjobb.

- Inntrykket er at du vil gjøre verden til et bedre sted. Har Släger denne filosofien?

- Som nyutdannet har man ikke anledning til å stille veldig strenge krav i møte med arbeidslivet, men for meg har det vært viktig å presisere at jeg har noen etiske grenser jeg har satt for meg selv, og at jeg ikke er villig til å trosse disse. Dette har min nye arbeidsplass tatt på alvor, noe som er viktig for meg. Alt tyder på at vi deler samme filosofi, og byrået har flere spennende kunder som passer godt med det jeg tror på. Dette er det beste utgangspunktet jeg kan ha for å gjøre en god jobb som rådgiver.