- Vi er hele tiden på utkikk etter kreativ og digital kompetanse som vil styrke vårt totale tilbud ut i markedet. Økende etterspørsel etter våre tjenester hos nye og eksisterende oppdragsgivere gjør at vi nå styrker laget, sier byråleder Ben Christensen til Kampanje.

Denne gangen er det det kreative teamet Ida Rogde (25) og Mari Krokan (29) som begynner og det gjør også Helene Svabø (30) og Leif Riksheim (23).

- Vi har fått en fin bukett med ny og riktig kompetanse i Ida, Mari, Helene og Leif, og de styrker oss alle innen for skjæringspunktet mellom kreasjon, prestasjonsbasert markedsføring og teknologi, sier Ben Christensen.

Empefire er nummer to-byrået til Schjærven og ble startet så sent som i 2015. Men allerede nå teller Empefire hele 33 medarbeidere og selskapet opererer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Empefire jobber med svære retailkunder som Expert, XXL og elektronikkjeden Power i Danmark og Finland. 

Les også: Nytt Schjærven-byrå nærmer seg 30 mill.

Det kreative teamet Ida Rogde og Mari Krokan har tidligere jobbet sammen i Hyper og JCP Ignite, før de nå møtes igjen i Empefire.  Den siste tiden har de jobbet i Naug & Venner og Greenpeace.  Svabø kommer fra GroupMs digitalbyrå Quisma i Stockholm, mens Riksheim er utdannet Art Director fra Westerdahls Oslo Act.