Det var DNB som ble den første norske bedriften til å ta i bruk «Facebook at Work»-verktøyet. Til VG bekrefter direktør for internkommunikasjon i DNB Elin Vigrestad, at Facebook at Work ble et nyttig verktøy mens saken om Panama Papers sto på i vår.

- Da det blåste som verst rundt Panama Papers, fungerte det som et korrektiv til fremstillingen i media at vi kunne legge ut vår versjon til våre ansatte på Facebook at Work, og fange opp innspill fra dem. Slik fikk vi flere stemmer enn bare mediene frem til våre ansatte, sier Vigrestad til VG.

Det var i september i fjor at konsernsjef Rune Bjerke signerte en avtale om Facebook at Work for alle bankens ansatte. Etter fem måneders bruk, er 90 prosent av alle ansatte innom hver dag, og bruker i underkant av en halv time på Jobb-Facebook daglig, opplyser Vigrestad til VG.