Martine Nerland er ny tv-rådgiver i Mindshare. Hun har tidligere bakgrunn fra IUM, men kommer sist fra en jobb i Fox Networks Group.

- Mange tv-seere, spesielt de yngre, bruker ofte flere skjermer samtidig. Jeg er spent på effekten det har å for eksempel annonsere på mobil mens reklamefilmen vises. Fungerer det best med salgsutløsende kampanjer eller merkevarebygging? Gir det høyere oppmerksomhet eller blir folk irriterte? Dette gleder jeg meg til å lære mer om i Mindshare, sier hun i en pressemelding.

- Det er litt artig å stjele noen tilbake fra tv-kanalene, sier administrerende direktør i Mindshare, Glenn Myklebust.

Han sier Nerlands erfaring fra Fox var viktig for valget da Mindshare skulle ansette sin nye tv-rådgiver.

-Vi er åpne for mange typer kompetanse og erfaring i Mindshare. Det er ikke gitt at en som kun har jobbet i mediebyrå er den rette for oss. Vi har nylig hentet medarbeidere rett fra studiene, fra annonsørsiden, og denne gang fra et medie. Det tror vi gir styrke i vårt daglige arbeid, kanskje særlig på innovasjonssiden, sier han.