Stig Bolme er ansatt som distriktsredaktør i NRK Telemark. Stillingen er nyopprettet etter at NRKs distriktskontorer ble organisert i fem regioner.
Stig Bolme er fra Porsgrunn og har tidligere jobbet som journalist, vaktsjef, reportasjeleder og har siden 2010 vært redaksjonssjef i NRK. Stig er utdannet cand.mag med samfunnsfag og språk.

- Medievanene er i rask endring. For å sikre at NRK også i framtiden er like viktig for folk i hverdagen som i dag, skal vi snu produksjonen fra tradisjonell radio og tv og dele mer innhold på nett og mobil. Vi må sørge for at vi er til stede med vårt innhold på de plattformene publikum til enhver tid er. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, sier Stig Bolme.

Nyhetssjef Merete Verstad er ansatt som distriktsredaktør for NRK Trøndelag. Verstad er utdannet ved NTNU og høgskolen i Molde. Hun har jobbet som reporter, programleder og vaktsjef i NRK fra 1989 til 2010, og har de siste fem årene hatt lederjobber i NRK Trøndelags nyhetsredaksjoner. Verstad er oppvokst i Verdal og bosatt i Trondheim.

- NRK Trøndelag skal være til stede og være viktig for hele regionen. Jeg liker endring og synes det er spennende og artig å få lede distriktskontoret i ei tid med store omveltninger i mediebransjen. NRK skal være der for publikum, og da må vi utvikle oss i takt med publikum. Jeg gleder meg til å ta fatt, sier Merete Verstad. 

Tidligere i dag ble det kjent at Terje Gilleshammer blir ny distriktsredaktør i Sogn og Fjordane.