Reklame- og designbyrået Anti øker staben. Denne gangen er det innen prosjektledelse og kommunikasjon veksten kommer.

Sanda Zahirovic starter i jobben som Chief Marketing Officer, og skal blant annet jobbe med kommunikasjonsstrategi og konseptutvikling. Zahirovic har eksamen fra Kingston University i London og har erfaring fra britiske selskaper som Net-A-Porter, Portas og Antidote. Etter sju London-år, flyttet hun tilbake til Norge for å jobbe som grafisk designer i Melvær & Co. Her har hun vært styremedlem og kreativ leder siden 2013.

- Å få en så sentral rolle i Anti er nesten klyp-meg-i-armen uvirkelig. De er et av de få byråene som skjønner verdien av å ha tverrfaglig kompetanse på ett og samme sted, og det blir en drøm å jobbe med alle fagområdene for å levere kommunikasjon uavhengig av medie. Men mest av alt skjønner de verdien av en sterk internkultur. Dette er en arbeidsplass som ikke bare har de mest talentfulle og dyktige menneskene som har en enorm lidenskap og stolthet for jobben, men den store entusiasmen og engasjementet jeg ble tatt imot med skal man lete lenge etter, sier Zahirovic i en melding.

Også Liv Sjøberg er nyansatt i byrået, som prosjektleder. Hun er utdannet som grafisk designer fra Norges Kreative Høyskole, og prosess- og prosjektleder på Emergence School of Leadership. Hun har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbyråene Alle Gutta og Llowbank.

- Det er utrolig stas å få bli en del av Anti-teamet. Måten de angriper enhver oppgave på, med en overordnet tanke om at det visuelle også alltid må se tipptopp ut, er noe jeg synes både er viktig og riktig, og som jeg gleder meg til å bidra på, sier Sjøberg.