I en melding fra det norske teknologi- og kommunikasjonskonsernet Itera heter det at Trude B. J. Margel er ansatt som som ny sjef for Itera Gazette. Dette skjer samtidig som Itera gjenoppliver merkevaren Gazette som egen enhet i konsernet. Frem til nå har Itera Gazette vært en integrert del av Itera, men skilles altså nå ut som en egen enhet.

Margel har bakgrunn som kommersiell leder i Schibsted, Hegnargruppen og Amedia.

- Analyse, innsikt og dokumentasjon vil i tiden fremover være avgjørende elementer i begrunnelser for investering, forståelse for hvilke løsninger som virker og hvilken målgruppe kommunikasjonen skal rettes mot. Her skal vi bli best i klassen, fordi det er en viktig forutsetning for å lage de beste løsningene, sier Margel i meldingen.

Itera Gazette har historisk fokusert på og skal også fremover jobbe med innholdstjenester, deriblant content marketing.

- Trudes kommersielle bakgrunn er nettopp det vi trenger for å differensiere Gazettes kompetanse fra andre tilbydere.  Fokus nå er å forene Gazettes kreative plattform med Trudes kommersielle strategi, hvilket vil sikre vekst og utvikling for både byrået og Itera som moderselskap, sier konsernsjef Arne Mjøs.