- I tillegg til generelt mer å gjøre, øker etterspørselen spesielt innenfor områdene innhold, data og performance. Det reflekteres også i profilene på dem vi ansetter, i tillegg til at de er fremoverlente og hyggelige folk, sier byråleder Peder Mittet i Starcom.

Thomas Blom er ansatt som Client Service Executive. Han har de siste årene jobbet som prosjektleder hos Fieldwork med merkeopplevelser og event. Han har også bakgrunn fra eventutvikling- og produksjon fra ulike svenske byråer.  Anders Aasen kommer rett fra BI, hvor han har tatt en master i strategisk markedsføringsledelse. I Starcom skal han jobbe med betalt søk og SEO.

Ny SEO Manager er Trym Stene, som blant annet har bakgrunn fra Telenor og NHO. Han kommer sist fra Webhuset - hvor han har jobbet som Growth Hacker. Kristine Kallhovde er ansatt som Performance Planner. Hun har bakgrunn fra Boostcom. Fra Omnicom Media Group kommer Andre Davidsen, der han jobbet som SEM rådgiver og Ad Operations Manager. I Starcom er han ansatt som Digital Planner, og jobber på tvers av alle digitale kanaler.

Louise Broberg er ansatt som Social Media Manager. Hun har ti års markedsføringserfaring fra både Norge, Sverige og USA. Hun er spesialist i sosiale medier og har blant annet jobbet for Glossybox, TUI og L'Oréal. Ny Digital Analyst er Knut Arild Bjørn. Han har mastergrad fra Norges Handelshøyskole med fordypning i økonomisk analyse, og har tidligere erfaring fra megler og forvaltningshuset TrendTech der han jobbet som analytiker og forvalter.