Norges Fotballforbund melder i dag på sine nettsider at generalsekretær Kjetil Siem slutter i forbundet. For nå pakker Siem kofferten og flytter til Zurich for å jobbe med FIFA-presidenten og hans arbeid med oppbyggingen av «nye FIFA».

- Når FIFA-presidenten ønsker deg så nært seg selv med tanke på de utfordringene som ligger der, synes jeg det er smigrende og spennende, sier Siem til NRK.

Gianni Infantino ble valgt i kjølvannet av den store korrupssjonsskandalen i FIFA, hvor både daværende president Sepp Blatter og etter hvert UEFA-president Michel Platini mistet sine posisjoner skriver NRK.

Siem har de siste ukene vært sentral i åpenhetsdebatten i idretten, og han har fått flere kritiske spørsmål knyttet til sin reisevirksomhet og lønn.

FIFA-president Infantino uttrykker også begeistring for å ha knyttet seg til den avtroppende generalsekretæren i NFF.

- Jeg er veldig glad for å ha Kjetil Siem med om bord i FIFA. Han har internasjonal erfaring og har vist de type kvaliteter jeg trenger rundt meg i arbeidet med å reformere FIFA, sier Infantino til fotball.no.

Fotballforbundet starter nå jakten på en ny generalsekretær.