Newslab ansetter Kristiane Roe Hammer som ny daglig leder. Hun kommer fra Amedia hvor hun har ledet Amedias innholdsmarkedsføringsavdeling, ANDI.

Newslab produserer innholdsmarkedsføring for annonsører og ble startet av de tre tidligere Dagbladet-journalistene og redaksjonssjefene Snorre Bryne, Joakim Thorkildsen og Lars Eide. I fjor fikk trioen inn Even Aas-Eng som styreleder og etablerte søsterselskapet Filter Media som utgir redaksjonelle produkter og som nå ledes av Eide.

Les mer: Medieprofiler gir gass med nytt medieselskap

- Jeg gleder meg vanvittig til å ta fatt på arbeidet i Newslab! Miljøet rundt Newslab og søsterselskapet Filter Media virker veldig spennende og inspirerende med mye driv og fokus på godt innhold og innovasjon. Jeg gleder meg til å bli ordentlig kjent med nye kollegaer, samarbeidspartnere og kunder, samt å være med å løfte selskapet videre, sier Hammer.

Hammer har vært i Amedia siden september 2012 da hun ble ansatt i prosjektkontoret som overså synergiuttaket i sammenslåingen mellom A-pressen og Edda Media.

- Flere og flere bedrifter innser at folk ikke bare vil ha tradisjonell reklame, men også relevant og godt innhold. Det er derfor fantastisk å skulle jobbe i Newslab som kobler bedrifter med gode historier til drivende dyktige tidligere journalister og redaktører som vet akkurat hvordan å finne, formidle og distribuere historiene, sier Hammer.

Newslab har åtte ansatte som jobber for kunder som Telenor, Widerøe, Canal Digital og prisvinnende National Geographic Channel.

- Vi er veldig glade for at et av mediebransjens største talenter har lyst til å bygge selskapet videre med oss og håper mange kunder vil få glede av hennes spisskompetanse på innholdsmarkedsføring og ikke minst Kristianes sprudlende humør, sier Even Aas-Eng, styreleder i Newslab.