Maria Angell Dupont er ansatt som ny spesialrådgiver i Gambit H+K, og får ansvaret for å lede byråets satsning på teknologi. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i IKT Norge. 

For IKT Norge har hun jobbet med tematikk som omfatter både regulatoriske problemstillinger og strategisk bruk av teknologi i bedrifter og offentlige virksomheter.  

- Vi er glade for å få Maria med på laget. Teknologisektoren har alltid vært viktig for oss og vi jobber for en rekke ledende selskaper på området. Vi ser en stadig større etterspørsel fra teknologiaktører som ønsker bistand i skjæringspunktet mellom PR, teknologi og myndighetskontakt. Maria har en veldig spennende bakgrunn som møter dette, sier Jan Ottesen, leder avdeling for samfunnskommunikasjon i en pressemelding.

Som praksisleder for teknologisatsingen vil Maria lede byrået i en sektor i sterk vekst. Gambit jobber i dag med kunder som Cisco, Spotify, NELFO, DigiPlex, EMC, LG Electronics og Schneider Electric. Gambit rådgir leverandører av både forretnings- og konsumentteknologi, men også til virksomheter som i stor grad påvirkes av teknologiske endringer.

- Teknologi er blitt en premissgiver for en rekke bransjer som reiseliv, industri, media og helse. Jeg har alltid oppfattet Gambit H+K som ett av de ledende kommunikasjonsmiljøene innenfor teknologi, samtidig som selskapet har en stor bredde innen myndighetskontakt. Å kunne jobbe på tvers av politikk og næringsliv har alltid vært viktig for meg og jeg ser frem til å begynne i Gambit etter sommeren, sier Maria Angell-Dupont.