Viasat gjør endringer i ledelsen og Kristian Surén og Karin Bonde rykker frem som hendholdsvis kundedirektør og direktør for produkt og drift i MTG-eide Viasat.

- Tv-markedet er i en voldsom endring og byr på mange muligheter, derfor er det utrolig flott å ha talenter fra egne rekker som kan være med på å løfte Viasat videre. Kristian har blant annet vært nøkkelen til at Viasats kundeservice har gått fra under pari til «best i test», og Karin har vært helt sentral i å utvikle Viasats produkter de siste årene, forteller Vegard Klubbenes Drogseth, administrerende direktør i Viasat.

Kristian Surén har vært ansatt i Viasat i åtte år, og har hatt flere roller innenfor salg og kundeservice. Han kommer nå fra rollen som «Head of Sales and Customer Experience».

- Etter mange gode år i Viasat er det inspirerende å nå skulle lede og videreutvikle vårt arbeid med salg, og det å skape gode kundeopplevelser. Vi har de siste årene sett at vårt kundearbeid har gitt gode resultater, og i en bransje der aktørene bare blir mer og mer like, er det viktig å finne områder der man kan skille seg ut, sier Kristian Surén.

Karin Bonde har jobbet i Viasat siden 2010, først som Viaplay Country Manager med ansvar for å lansere Viaplay i Norge. Karin har vært ansvarlig for produktutvikling siden 2013.

- Tv-hverdagen blir stadig mer variert og fylt av kvalitetsinnhold, men den er også til tider uoversiktlig og kan være komplisert – derfor brenner jeg for å gjøre folks tv-hverdag så enkel og underholdende som mulig. Viasat har alltid vært et offensivt selskap, og jeg skal jobbe for at vi til enhver tid har det beste totalproduktet.