Det er duket for store endringer i salgs- og markedsavdelingen i Vålerenga etter at fem ansatte har sagt opp jobben sin. Det er VG som har nyheten.

Blant dem er tidligere daglig leder Elin Horn, som har jobbet med organisasjon og marked. Også markedssjef Frank Smith, partneransvarlig Frank Johansen, salgssjef Michal Boll og materialforvalter Pål Engebretsen har sagt opp.

Leder for Vålerenga Fotball Elite, Thomas Baardseng, vedgår overfor VG at det ikke er heldig at så mange slutter samtidig.

- Primært har det sammenheng med at vi i en lang periode har vært i en tøff økonomisk situasjon. Vi har på noen år gått fra en omsetting på over 100 millioner kroner til 60–65 millioner i årets budsjett. Det har vært hardt arbeid i forhold til de kommersielle samarbeidspartnerne våre, sier Baardseng til VG.