Fredrik Mowinckel har siden 2012 fungert som tv- og radiosjef i Red Gruppen. Nå melder han overgang til Mood Communication. I Mood skal Mowinckel jobbe som senior medierådgiver for flere av Moods kunder.

- Fredrik passer veldig godt inn sammen med oss i Mood og måten vi jobber på. Med hans bakgrunn og erfaring får vi en meget kompetent person på laget. Fredrik har solid faglig kompetanse og vil forsterke ett allerede sterkt team av rådgivere, sier byråleder Nils Sejersted i Mood Communication.

Mowinckel kommenterer jobbskiftet slik:

- Det har vært fire veldig fine år i Red, og fire verdifulle år i OMD, men nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer i Mood. Det er et selskap som jobber og tilnærmer seg kundene på en litt annen måte enn de store byråene, noe som passer meg perfekt. De har høy faglig kompetanse og er meget erfarne rådgivere, som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. I en utvidet rolle som senior medierådgiver gleder jeg meg både til å lære og til å bidra med min erfaring fra tiden i RED og OMD, sier Mowinckel, som starter i Mood 1. juli.

Mood Communication omsatte i 2015 for nærmere 330 millioner. Resultatet er ennå ikke klart, ifølge Nils Sejersted.