Trigger styrker laget ytterligere innen strategisk rådgivning, og ansetter Babak Behrad som ny kreativ planner.

Behrad har bakgrunn fra kommunikasjonsbyråer som M&C Saatchi, Taxi og Ogilvy, der han har jobbet i skjæringspunktet mellom strategi og kreativitet. Han hentes inn av Trigger etter et kort opphold i Creuna, og skal jobbe som kreativ planner i byrået.   

- Når vi skal løse en oppgave tar vi alltid utgangspunkt i innsikt som betyr noe for målgruppen. Vi har tro på at det gir de beste forutsetningene for å skape et ekte og varig engasjement. Det er i dette innsiktsarbeidet Babak skal ha en sentral rolle, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen, i en pressemelding.

Hun ser frem til å få Behrad med på laget.

- Babak er en engasjert fyr som imponerte oss stort i ansettelsesprosessen, der han tidlig utmerket seg med sin unike kombinasjon av kreativ og strategisk kompetanse, sier Kristoffersen.

- Da jeg flyttet til Norge fikk jeg tips om at Trigger var et byrå som matchet min arbeidsmetodikk, filosofi og ambisjoner, og det viste seg å stemme. Jeg har lenge vært interessert i involverings- og toveis-kommunikasjonsstrategier, og fokuserte blant annet på dette i min masteravhandling. Triggers ambisjon om å skape engasjement som fører til positive endringer er et arbeid jeg gleder meg stort til ta fatt på, sier han.