Ludvig Yttergren er ansatt som Head of Research & Development i mediebyrået Mindshare. Der skal han skal jobbe tett med Mindshares nye innovasjonsdirektør, Kathrine Brøsholen, og skal lede byråets Insight-avdeling.

Ludvig Yttergren kommer fra Microsoft, hvor han var leder for Xbox i Norge, og har tidligere jobbet mange år i Samsung innen konseptutvikling og innsiktsbasert innovasjon.

- Vi er sterke på digitalrådgivning og datadrevne beslutninger. Med Ludvig Yttergren på laget får Mindshare en unik kompetansesammensetning. Dette vil gjøre oss enda bedre i stand til å knytte innsikt og analyse til den digitale rådgivningen, og det vil styrke utviklingen av nye tjenester for kundene våre, sier Glenn Myklebust, administrerende direktør i Mindshare.

Stillingen som Head of Research & Development er helt ny.