Det nye PR-byrået til tidligere First House-partner Jan-Erik Larsen, ansetter ny rådgiver og setter seg et mål om ti millioner kroner i byråinntekt i 2016. I planene for inneværende år ligger det også inne å ansette enda en ny rådgiver.

Men nå er det altså Marthe Murberg som hentes inn etter at Jan-Erik Larsens datter Sissel Kruse Larsen sluttet til fordel for en jobb i TV 2s kommunikasjonsavdeling tidligere i år.  

Les også: Droppet pappas PR-byrå - gjør comeback i TV 2 (krever innlogging)

- Marthe Murberg har variert erfaring fra salg og markedsføring og svært god innsikt i sosiale medier. Hun har erfaring med å ivareta og bygge omdømme på alle de nye plattformene som har dukket opp. Det blir stadig viktigere kompetanse. På toppen av det, så er hun fra Kristiansund, sier Larsen i en pressemelding.

Murberg kommer til Kruse Larsen fra event- og reklame bransjen og har tidligere jobbet både i Plapre og TDK. Hun er utdannet fra Høyskolen Kristiania, og skal ha sosiale medier som spesialfelt i PR-byrået som alltid gjør et poeng av at de har 100 prosent åpne kundelister.

I dag jobber selskapet med blant annet Statoil, Norgesgruppen, Notar, Hurtigruten, Ekornes, Norske Shell og TV 2.

- Selskapet, tankegangen og engasjementet passer meg perfekt. Jeg er stolt og ydmyk over å få denne muligheten. Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang, sier Murberg.

Jan-Erik Larsen startet Kruse Larsen AS i april 2015, etter å ha sluttet i First House, som han også var med på å grunnlegge.  Det nye PR-byrået til Larsen driver med rådgiving innen strategi, ledelse og kommunikasjon og byrået hadde en byråinntekt på 4,9 millioner kroner og gikk fra én til fire ansatte i oppstartsåret 2015.

I februar hentet selskapet inn Torbjørn Sølsnæs fra Høyre.

- Vi har ikke noe mål om å bli store, men vi skal fortsette å hente inn rådgivere som styrker bredden og helheten i laget. Det er avgjørende for å lykkes med strategisk kommunikasjon i dag. Vi har rådgivere med lang erfaring fra Stortinget og regjeringsapparatet, andre kjenner Medie-Norge inngående, mens andre igjen er spesialisert på sosiale medier og den nye digitale hverdagen. Det eneste absolutte kravet her er at de brenner for jobben, oppdragene og kundene, sier Larsen.