Det er de to journalistene Steffen Aagedal og Tor Hernan Floor som er ansatt som nye rådgivere i Apeland.

Steffen Aagedal (42) har tidligere jobbet som journalist i blant annet Dagens Næringsliv, NRK Kulturnytt og Dagbladet. Han har erfaring med mediehåndtering og krisekommunikasjon, blant annet fra Justis- og beredskapsdepartementet, der han jobbet under terrorangrepet 22. juli.

- Jeg har hatt mange ulike roller innen medier og kommunikasjon, og synes det er spennende å komme over på byråsiden. Jeg gleder meg til å dele av mine erfaringer og kunnskap – og gi gode råd videre til Apelands kunder, sier Aagedal.

Tor Hernan Floor (34) har nærmere ti års journalistisk erfaring fra ulike magasiner og nettsteder, spesielt innenfor kultur og utdanning. De siste årene har han jobbet som rådgiver i Kulturmeglerne.