Venture Factory har ansatt Kristine Bakk (26) som daglig leder i datterselskapet MyMuse som selger eksklusivt dameundertøy på nett i Norge, Sverige og Finland. Bakk kommer fra stillingen som Strategy Analyst i Accenture sin avdeling for digital strategi hvor hun blant annet har jobbet med kunder innen varehandelen og bilbransjen. Bakk har en Master i ledelse fra London School of Economics og har også studert entrepenørskap ved gründerskolen i Boston og finansiell analyse på Harvard. 

- Etter en lærerik erfaring som konsulent har jeg nå innsett at jeg igjen ønsker å jobbe med entreprenørskap, fordi jeg i større grad ønsker å jobbe med innovasjon, forretningsutvikling og verdiskapning, operasjonelt så vel som strategisk. Venture Factory har bygget markedets ledende miljø for digital forretningsutvikling og jeg gleder meg til å bli en del av gjengen, sier Bakk i en pressemelding. 

Bakk går også inn som nytt styremedlem i performance marketing-byrået T/A OPT som Venture Factory eier sammen med Try Reklamebyrå.

Administrerende direktør i Venture Factory, Even Aas-Eng er svært fornøyd med nyansettelsen. 

- For det første er jeg veldig glad for at vi får Kristine inn som ansvarlig for MyMuse. Hun er en dyktig kreativ forretningsutvikler og et ledertalent. For det andre synes jeg det er ganske kult at folk som har gått på noen av verdens beste universiteter sier opp jobbene sine i verdens største konsulentselskaper og begynner i Venture Factory, sier han.