Medienettverket – forum for kvinner i ledelse – har valgt nytt styre. Ny leder er Linn de Lange, digitalredaktør i Nationen, som har fungert som nestleder det siste året.

- Medienettverket har mange spennende aktiviteter på trappene og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, sier den nyvalgte lederen.

Linn de Lange har over 12 års erfaring i mediebransjen, og har jobbet som journalist, redaksjonssjef og redaktør i blant annet TV 2 Interaktiv og Mediehuset Nettavisen. Hun har en mastergrad i journalistikk fra Universitetet i Oslo

 Den ferske lederen ser paradokset i at vi fortsatt har behov for et Medienettverk for kvinnelige ledere.

- Jeg skulle selvfølgelig ønske at Medienettverket ikke trengte å eksistere i 2016. Men faktum er at det fortsatt er svært skjev kjønnsfordeling i vår bransje. Menn dominerer i lederstillingene og jeg vil fortsette arbeidet med å få flere kvinner opp og frem, sier de Lange.

 Hun overtar etter Kristin Grøntoft, ansvarlig for sosiale medier i Aftenposten. Medienettverkets nye styre består, foruten de Lange og Grøntoft, av Ragnhild Veire, redaksjonsleder i NRK, Nina Westgaard, HR- og kommunikasjonsdirektør i Egmont Publishing, Ingrid Skogrand, ansvarlig redaktør for kvinnemagasinene i Aller Media, Trine Fjellberg Falnes, påtroppende digital strateg i Discovery Networks.