SMFBs nye performance-byrå SMFB Engine fortsetter å ansette folk og byrået har nå fått på plass et nytt team.  

Etter bare to år teller Engine allerede 30 mennesker og kan slå i bordet med en omsetning 25,7 millioner kroner og nesten fire millioner i overskudd på driften.

Det nye teamet som nå hentes inn består av konsulent Simon Karlsson, prosjektleder Emma Karlsson og content manager Kaja Gilje Sekse. Sekse kommer fra Chili Publications, hvor hun de fire siste årene har jobbet som redaktør og innholdsrådgiver.

- SMFB og SMFB Engine har uten tvil skapt et av bransjens mest spennende miljø. De kombinerer de beste kreatørene og strategene innen reklame og digital kommunikasjon, noe som gjør at de kan levere helhetlige konsepter i alle kanaler. Jeg gleder meg til å kombinere min bakgrunn fra merkevarebyggende innholdsproduksjon med Simons strategiske hode og Emmas reklamebakgrunn, sier Gilje Sekse.

Simon Karlsson, som noen kanskje vil dra kjensel på fra Gulltaggen der han ble kommandert opp på scenen for å ta i mot hele tre gull for SMFBs søsterbyrå i Sverige, Forsman & Bodenfors, starter opp som konsulent. Han kommer fra stillingen som digitalsjef i Jung i Sverige.

- Det er utrolig spennende å jobbe i et byrå som satser, og forstår, hvor viktig det er med en helhetlig integrasjon mellom kreativitet og digital distribusjon, sier den nyansatte konsulenten.

Byråsjef Kim Herlung er svært fornøyd med å få på plass nok et dyktig team.

- Vi har hatt stor pågang siden oppstart, og jobber kontinuerlig med å integrere kommunikasjon på nye måter over stadig flere flater. Det var derfor på høy tid å få inn enda et nytt og solid team i SMFB Engine, sier han.

Hentet Gulltaggen-priser:

Simon Karlsson er mannen som tok imot Forsman & Bodenfors' reklamepriser på Gulltaggen. Foto: Eivor Eriksen.