Robert Stephan Eikheim (41) er ansatt som ny salgsdirektør i Canal Digital Norge. Dit kommer han fra konkurrenten RiksTV hvor han har hatt en tilsvarende stilling.

- Jeg ser frem til å bidra med å utvikle Canal Digital de neste årene. Tv-markedet endrer seg hurtig om dagen og det skjer mye spennende. Canal Digital er et innovativt og ambisiøst selskap, med et dynamisk miljø som passer meg bra, sier Robert S. Eikheim.

I tillegg til RiksTV har Eikheim også rukket år å være salgsansvarlig for MTG-eide Tele2.

- Vi er svært fornøyd med å få Robert om bord. Robert kjenner bransjen godt og vi eade for å få hans erfaring og kompetanse, både fra de mer tradisjonelle salgsorganisasjoner og med sin erfaring fra digital distribusjon og salg, sier Roger von Zernichow, administrerende direktør i Canal Digital Norge.

Tidligere har Eikheim også vært country manager i e-Boks ved etableringen av digitale posttjenester i Norge.