I fjor sommer mistet reklamebyrået Kitchen sine daværende kreative ledere Per Erik Jarl og Christian Hygen til konkurrenten SMFB.

Les mer: Kitchen mister toppteam

Nå er erstatteren klar i Kjetill Nybø, som siden 2012 har jobbet som Art Director i Kitchen og vært kreativt ansvarlig for to av byråets største kunder.

- Jeg har store ambisjoner på vegne av byrået. Kitchen har alltid vært et sterkt kreativt byrå og nå gjør vi noen grep for å ytterligere å utvikle oss til å bli et enda bedre byrå. Kitchen skal konkurrere på en bred arena, og vi skal alltid være en irriterende dyktig konkurrent. Vi er heldige som har spennende kunder som stadig er i forandring og utfordrer bransjen de er i. Slikt blir det muligheter av, sier Nybø.

Kitchen ble nylig belønnet i årets Gullblyanten med ett gull, ett sølv og fire bronse.

Nå tar byrået flere nye grep i måten de er organisert, og ett av dem er å satse spesialister.

- Vi er inne i en sterk vekst om dagen. Derfor trenger vi en myndig person med tillit som kan ivareta kreatørenes rammebetingelser inn i ledergruppen. Kjetill har den nødvendige erfaringen og tilliten internt til å få gjennomslag for innovative løsninger. Med Nybø som kreativ leder vil vi kunne fortsette med det Kitchen alltid har kjempet for; kreativitet som skaper endring. Jeg er utrolig glad for at Kjetill takket ja til rollen, sier byråleder Haakon Dahl.