Meghan Beaton er ny prosjektleder i Anti Bergen. Hun er en kanadisk statsborger med det hun selv beskriver som en nerdete kjærlighet for Norge. Siden 2003 har hun jobbet innenfor produksjon av film, teater, festivaler, og reklame, de siste fem årene som prosjektleder i MK Norway. Der har hun hatt kunder som Chess, Kavli, Q-Meieriene, Fjord Norge, Voss Resort, Lerum, Norgesmøllene og Orangina Schweppes International.

- Vi er veldig glade for å ha fått Meghan på laget vårt i Bergen. Hennes stødige evner, erfaring og innsikt vil definitivt være med på å styrke oss ytterligere for å kunne levere på det nivået vi ønsker – både strategisk og kreativt, sier daglig leder og partner Robert Dalen.

- Jeg så det som en gylden mulighet til å få kjøpe mer svarte klær, sier Meghan Beaton. 

- Neida. Joda, litt da. Dønn ærlig Anti et byrå i verdensklasse med et utrolig sterk kreativt miljø. De gjør så mye klokt og bra at det er nesten umulig å plukke ut en favoritt. Jeg har fulgt med deres dynamiske vekst lenge, og jeg kunne ikke noe annet enn å takke ja når jeg fikk muligheten, fortsetter hun.