Onsdag avslørte Kampanje at Jonas Jørstad skal lede den nye kjendisdesken for  kjendis.no og seoghør.no.Da ville ikke Jørstad eller sjefene i Se og Hør eller Dagbladet kommentere Kampanjes opplysninger, men fredag morgen kommer bekreftelsen.

- Dette blir gøy. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, og jeg ser frem til de spennende utfordringene som ligger foran oss. Allerede i dag har vi flere av landets beste underholdnings- og kjendisjegere tilknyttet redaksjonene. Det skal vi benytte oss av og utnytte godt videre.  Målet er å skape den mest slagkraftige redaksjonen innenfor dette feltet, sier Jonas Jørstad i en pressemelding fra Aller.

Les også: Har funnet Dagbladet og Se og Hørs nye kjendissjef

Les også: Dagbladet og Se og Hør samler kreftene i kjendiskrigen

Jørstad ble ansatt som reporter i Se og Hør for 20 år siden og kom den gang fra Dagbladet som sportsjournalist. Jonas har gått alle gradene i Se og Hør-systemet som reporter og seniorreporter, og har lang erfaring som redaksjonssjef i Se og Hør. Han hadde en pause fra Aller i 2013-2014 da han ble headhuntet til redaktørjobben for TV2-progammet «ELSE».

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Jonas. Han er en rutinert og engasjert leder som kan skape samhold, samtidig som han har respekt for de ulike publikasjonenes egenart, sier Sigrid Hvidsten, påtroppende kulturredaktør i Dagbladet, i meldingen.

- Vi mener Jonas Jørstad med sine kvalifikasjoner er den rette personen til jobben. Det handler om å knytte sammen ulike kulturer og få alle til å jobbe i samme retning. Vi har ambisjoner om at denne redaksjonen skal bli Norges beste og største på underholdning, sier prosjektleder for ny felles kjendisdesk, Ulf Andersen i Aller Media.