Den nye markedsdirektøren til VG kommer fra Norwegian der hun har jobbet med merkevaren til flyselskapet.

- Hennes positivitet, gjennomføringskraft og bakgrunn fra noen av Norges sterkeste merkevarer vil være en stor styrke når hun skal lede VG sin markedsavdeling, sier kommersiell direktør Christian Haneborg.

Jahr tar dermed over etter Camilla Grund som forsvant til mediebyrået Vizeum.

- Jeg er meget glad for at Hanan Jahr har takket ja til stillingen som markedsdirektør i VG. Hun kommer til å få ansvaret for hele VG sin produktportefølje, sier Haneborg.

I tillegg Norwegian har Jahr også jobbet som markedssjef i både Tine og Ringnes.

- Jeg er stolt og glad over å slutte meg til markedsavdelingen i en utrolig spennende tid for VG. VG er en av de desidert sterkeste merkevarene i Norge og jeg gleder meg til å jobbe med både den redaksjonelle og kommersielle delen av selskapet. VG står ovenfor store endringer og utfordringer, men er også det selskapet med absolutt best forutsetninger til å lykkes, sier Hanan Jahr.

Hanan starter i VG 2. mai.