Etter 15 år som programleder i TV 2 begynte Sarah Natasha Melbye i mai 2015 som informasjonssjef i juritzen-forlagene. Nå tar hun over hele styringen og blir daglig leder.

- Sarah har vist en usedvanlig god forståelse for hele den komplekse bokbransjen. Hun klarer å blande børs og katedral og kan plukke nye bestselgere like naturlig som å kutte kostnader og dyrke forfattere, sier Arve Juritzen i en pressemelding.

Han fortsetter i forlaget han grunnla for 10 år siden, og skal som forlegger fokusere på å hente inn nye forfattere og bokprosjekter.

- Vi skal nå skal ha et tydelig fokus på å dyrke frem de gode historiene som kan nå mange. Det kreves mye av suksessrike forfattere. I tillegg til å skrive best, må de også beherske media og kommunisere godt med sine lesere. Slike forfattere skal vi bygge, sier Sarah Natasha Melbye.

Juritzen-forlagene har vært igjennom en turbulente periode med nedbemanning  og en rettslig konflikt med Reitan-gruppen om retur av bøker. Juritzen ble i Oslo tingrett dømt til å betale 6.5 millioner til Reitan, men gjennom en kreativ avtale med en tredjepart løste de søksmålet uten å betale en krone.