Tv-produksjonsselskapet Mastiff henter daglig leder Peter I. Blanck i konkurrenten Snowman til stillingen som utviklingssjef.  Det Zodiak Media-eide Mastiff er et tv-produksjonsselskap som blant annet står bak TV 2s lørsdagsshow «Hver gang vi møtes» og «Åsted Norge».

- Vi er utrolig glade for at Peter Blanck nå blir en del av vårt selskap og har store forventninger til at han skal bidra både faglig og sosialt, og med en god dose galskap. Vi trenger erfarne tv-hoder for å møte den nye hverdagen. Da Blanck ble aktuell, så vi en helt klar leder for Mastiffs utvikling av nye norske tv-formater. Han har en intuitiv forståelse for å kombinere godt programinnhold og strenge økonomiske rammer og fortsatt skape suksessrike tv-programmer. Han blir en viktig ressurs for Mastiff, sier Kathrine Haldorsen, administrerende direktør i Mastiff.

Blanck har tidligere vært prosjektleder for TV3, før han i 2011 tok over som sjef i Snowman. Som utviklingssjef vil Peter Blanck også inngå i ledergruppen i Mastiff og rapportere direkte til Kathrine Haldorsen.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben som utviklingssjef i Mastiff. Etter fire flotte år med å etablere Snowman Productions i Norge er tiden nå inne for en ny utfordring. Det er med ydmykhet jeg går inn i teamet til de flinke folkene på kontoret i Hammersborggata, sier Peter I. Blanck.

Starter opp i Mastiff

- Min oppgave blir å sette et enda større fokus på egenutviklet innhold samt lage gode norske produksjoner, sier Peter I. Blanck som starter opp i Mastiff.

Samtidig er det klart at kreativ leder Jørgen Steinheim blir ny daglig leder i Snowman. Han blir forfremmet fra stillingen som kreativ leder i samme selskap ettersom den tidligere sjefen går til Mastiff.

Steinheim har tidligere jobbet med produksjoner som «Torsdag kveld fra Nydalen», «Neste Sommer» og «Nårje».

- Jeg gleder meg til å ta over roret i Snowman Productions og skal gjøre mitt beste for å navigere i en spennende og utfordrende tid for bransjen, sier Steinheim.

Snowman Productions er en del av Red Arrow Entertainment og står blant annet bak produksjoner som «Gift ved første blikk» på TVNorge og «Råskap» på TV3.

Blir Snowman-sjef:

Tidligere kreativ leder i Snowman, Jørgen Steinheim, rykker oppover og blir ny daglig leder for tv-produksjonsselskapet til Red Arrow.