Mindshare har ansatt Kathrine Brøsholen i den nye stillingen som innovasjonsdirektør. Hun kommer fra Schibsted, fra stillingen Vice President Sales Development, Strategy and Digital Transformation. Hun har arbeidet med innovasjon, endringsledelse og forretningsutvikling i Schibsted.

- I Norge har vi brukt for lang tid på å forstå endringene i mediebransjen. Vi må være kreative og lage nye løsninger skal vi kunne svare på alle kundens behov. Innovasjon er kritisk i mediebransjen – vi må bruke innsikt og analyse som grunnlag for de gode og kreative løsningene, sier hun.

- Det blir stadig viktigere for kundene våre med helhetlig tankegang rundt kundereisen, og vi vil bidra med datadrevne analyser og anbefalinger. Kathrine Brøsholen vil være viktig for Mindshares utvikling på dette området., sier Mindshares CEO Glenn Myklebust i en pressemelding.

 Brøsholen starter hos Mindshare 2. mai 2016.

Les også: Skal løfte Schibsted-salget - Brøsholen rykker oppover i Schibsted-konsernet