I oktober 2015 skrev Kampanje at Sissel Kruse Larsen sluttet i TV 2-jobben for å begynne som rådgiver i selskapet Kruse Larsen. Selskapet er eid av hennes far, tidligere First House partner Jan-Erik Larsen. 

Han var blant de sju opprinnelige partnerne i kommunikasjonshuset, hvor han kom etter å ha vært statssekretær ved Statsministerens kontor i Jens Stoltenbergs andre regjering. Selskapet driver med rådgiving innen strategi, ledelse og kommunikasjon – med 100 prosent åpne kundelister.

Sissel var en av de første som ble ansatt i selskapet.

- Sissel har en dyp forståelse for dynamikken i en medieverden som har endret seg radikalt på får år – og som fortsatt er i dramatisk endring. Hun har vært en del av arbeidet som har ført til at TV 2 nå er Norges største mediehus på Facebook. Det er meget verdifull kompetanse, sa Jan-Erik Larsen ved ansettelsen.

Les mer her: Larsen går fra TV 2 til farens PR-byrå

Begynner i TV 2 igjen
Nå, etter et knapt halvt år i jobben, slutter hun for å gå tilbake til TV 2. Kruse Larsen skal i kanalen være rådgiver for kommunikasjon og myndighetskontakt hos TV 2-sjef Olav T. Sandnes. 

- ­Sissel og TV 2 kjenner hverandre svært godt. Det er en glede å få henne tilbake til TV 2. Hun er energisk og dyktig, og har god innsikt i norsk politikk og samfunnsforhold. Sissel blir en viktig ressurs for oss fremover, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C.J. Willand i en pressemelding.

- Det blir spennende å komme tilbake til TV 2 i en helt annen rolle, etter å ha vært en tur innom en annen del av næringslivet. Det har gitt meg verdifull erfaring, sier Larsen.

TV 2-sjefen fornøyd
Larsen har bakgrunn fra VG, Nettavisen og Tidens Krav, samt politisk engasjement i Arbeiderpartiet og AUF.

- Jeg har hatt gleden av å jobbe på nyhetsdesken og være en del av et redaksjonelt miljø i TV 2. Kombinert med erfaring fra næringslivet og en på grensen til nerdete interesse for politikk er jeg svært motivert for å jobbe for og med TV 2.

TV 2-sjefen er også godt fornøyd med at Larsen nå vender tilbake. 

- Sissel har de siste månedene bistått TV 2 med kommunikasjon og rådgivning og jeg er glad vi kan fortsette det gode samarbeidet fremover, men denne gang som kollegaer, sier Olav T. Sandnes.

Larsen vil rapportere til organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C.J. Willand og inngå i avdelingens ledelse sammen med kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.