- Jeg har jobbet med innholdsmarkedsføring i mange år, men det er først nå faget for min del er så spisset og satt i struktur med så solide krefter som det er her i Schjærven. Teamet som jobber med innholdsproduksjon forventes å vokse raskt i tiden som kommer, sier Marianne B. Eriksen i en pressemelding.

Hun har tidligere jobbet med kunder som Garanti Eiendomsmegling, Son Spa, PwC, Oxer Eiendom og Byggmax.  I tillegg har hun redigert og vært medforfatter av flere bøker.

En stadig større del av leveransen til kundene dreier som om innholdsmarkedsføring, og kommunikasjon i kundens egne kanaler.

- Kundene får mye mer ut av hver leveranse når vi kjenner dem godt fra helhetlig kommunikasjonsstrategi og kreativt konsept. I tillegg er det selvsagt en stor styrke at vi kan henge mye innhold på det eksisterende kommunikasjonsløpet og underbygge de ulike budskapene før, under og etter. Men vi vet at kundene har kjøpsøyeblikk. De venter ikke med å kjøpe en sofa til det kommer en sofakampanje. Derfor er det viktig at vi lager et innholdsløp som også er uavhengig av kampanjer. Da gjør vi annonsøren relevant uansett kundens modus sier administrerende direktør i Schjærven Reklamebyrå, Anders Waage.