Etter nesten tre år som informasjonsdirektør i Nortura, går hun tilbake til sin tidligere arbeidgiver. Elin Ytterdahl Tohje blir seniorrådgiver i Dinamo.

Hun har også erfaring fra PR-operatørene, MS&L og Telenor

 - Jeg er veldig glad for å være tilbake i Dinamo. Dinamo er i vinden om dagen og har mange spennende kunder og prosjekter jeg gleder meg til å jobbe med. Jeg ser frem til å være en del av dette vinnerlaget og ikke minst å få jobbe med gode, gamle og nye kolleger igjen, sier Tohje i en pressemelding.

Fra før av er både Melinda Johnsen, prosjektleder og Henrik Berg Slang, kreatør nye på huset.

- Vi er svært glade over å få Elin tilbake på laget. At tidligere Dinamoere kommer tilbake, tar vi som et tegn på at det gjøres mye riktig og bra om dagen. Elin vil bidra positivt fra dag en, og kjenner både miljøet og mange av de eksisterende kundene fra før. I tillegg vil hun bidra med svært nyttig innsikt og erfaring fra kundesiden, sier Hølje Tefre, administrerende direktør, Dinamo.