Det var mandag denne uken at det ble kjent at Gambit-sjef Gaute Engbakk slutter og at en av medgrunderne av selskapet, Henrik Halvorsen, ble ny byråleder.

Nå ser det også ut til at tidligere Gambit-ansatte kommer tilbake til byrået, for Aleksander Holand Nordahl (35) vender tilbake som spesialrådgiver i Gambit. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i det nordiske forsikringskonsernet Vardia Insurance Group.

- Jeg har hatt en veldig spennende tid i Vardia, med børsnotering og alt det bringer med seg, men nå gleder jeg meg veldig til å komme tilbake til Gambit H+K. Jeg ser fram til å jobbe med krevende kunder og gode kollegaer, og tror også jeg tar med meg verdifulle erfaringer fra tiden min i Vardia som kan komme både miljøet i Gambit og selskapets kunder til nytte, sier Nordahl.

Nordahl jobbet i Gambit H+K fra 2010 til 2013, da særlig med industrikunder, olje og gass og finansiell kommunikasjon.

Han går tilbake til  avdelingen for selskapskommunikasjon og vil rapportere til Ola Bøsterud, som leder avdelingen.

- Det er alltid kjekt når flinke folk kommer tilbake til oss, og jeg er veldig glad for at Aleksander begynner hos oss igjen, sier Ola Bøsterud i Gambit H+K.