Siden 2013 har Kampanje kunnet melde om stabil nedgang i etterspørselen etter ansatte innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Markedet er fortsatt på vei ned. Det viser ferske 2016-tall selskapet Rubrikk.no har tatt ut for Kampanje. Tallene viser nemlig at antallet stillingsannonser er halvert om vi sammenligner med tall fra 2014.

Les mer her:  Jobbmarkedet nær halvert - hodejeger tviler på tallene

Er det virkelig færre jobber enn før, eller har et marked i stadig endring skapt flere nye stillinger som faller utenfor de tradisjonelle måleparameterne? Og hvordan får du drømmejobben som nyutdannet i 20-årene eller som 50-åring tilbake på arbeidsmarkedet?

Kampanjes journalister diskuterer disse spørsmålene og mye med gjester Trine Larsen, hodejeger og partner i konsulenthuset Hammer & Hanborg, og Henrik Sandberg, daglig leder og partner i Mediabemanning. 

Hør podkasten her, og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.