Red Gruppen fortsetter å øke sin satsing på såkalt retail marketing. Butikk- og kjedemarkedsføring endres betydelig som følge av den teknologiske utviklingen. 

- Vi er i ferd med å bygge opp et meget kompetent miljø for å håndtere og gi råd til retailere og andre virksomheter hvor kundereise i alle kanaler er viktig. Det handler om å forstå kundereisen og selge smartere, sier Tommi Larsen, ny administrerende direktør i Retail In Media, i en pressemelding.

Larsen kommer fra stillingen som e-commerce-direktør i Storebrand.

Nett, mobil og digitale kanaler har endret forutsetningene for å drive og markedsføre butikk – og endringene vil fortsette. Red Gruppens styreleder, Nils Røang, sier det slik:

- Mye dreier seg om ehandel, men ikke alt. Fortsatt er den fysiske butikken svært viktig for mange sier Røang.

- Facebook, Google, ny teknologi for kundekommunikasjon gjennom nett og mobil og andre kunde-/lojalitetskonsepter samt mange andre faktorer vil bidra til at bildet vi ser i dag vil være i kontinuerlig i endring fremover, sier Larsen.

Retal In Media er et full service mediebyrå i Red Gruppes retailsatsning som i tillegg omfatter reklamebyrået Retail Energy, analyseselskapet See You og produksjonsbyrået Retail Production. Om lag 20 mennesker jobber i dette miljøet.

 - Jeg gleder meg enormt til å bruke min erfaring fra et stort forsikringsselskap som har lykkes i å omstille seg inn i arbeidet Retail In Media skal levere til sine kunder sammen med de øvrige kompetanseselskapene i Red Gruppen, sier Tommi Larsen. 

Retail In Media ansatte før nyttår Andre Wesenberg inn i stillingen som mediedirektør. Han kom da fra Viaplay, hvor han var ansvarlig for salg og abonnenter Norge og Sverige, før det var han fire år i Red Media Consulting. Samtidig kom også Ingrid Helene Schjærve inn i rollen som ansvarlig for drift. Hun kom fra rollen som mediesjef i InSighth med ansvar for blant annet Rema 1000, og har tidligere erfaring fra Mindshare og OMD.