Making Waves forteller at de ønsker å styrke seg på innholdsproduksjon, publisering og distribusjon av merkevarebyggende innhold.

Lederen for programmatisk kjøp og salg i Schibsted Norge, Arvid Cedergren, starter nå i Making Waves. Han skal bidra til selskapets satsing på innholdstjenester. 

I tillegg skal Karl Eirik Haug, som har bakgrunn i Dagens Næringsliv og livsstilsmagasinet Carl´s Cars, og Marte Enger, som kommer fra stillingen som digital- og kommunikasjonssjef i Moods of Norway, inngå i det internasjonale teamet til Visit Norway i Making Waves.

- Rett innhold i rett kanal til rett tid, krever ulike typer fagfolk. Å produsere godt innhold er alene ikke nok. Vi skiller oss ut ved å samle et mangfold av ulike spesialister på søk, analyse, teknologi, merkevarebygging, produksjon og digital distribusjon på ett brett, der ingen er redd for å bli møkkete på henda, sier Jakob Skåltveit, sjef for innhold i Making Waves, i en pressemelding.  

Making Waves teller i dag ca. 300 ansatte i Oslo, Stockholm og Krakow, og er en del av The North Alliance.  Rundt 25 personer arbeider nå utelukkende med innholdstjenester.

Les også: Styrker seg på innhold