André Walle (36) er ansatt som ny annonsedirektør i Schibsted Norges mediehus for abonnementaviser. Han kommer fra stillingen som markedsdirektør i Fædrelandsvennen og får i rollen som annonsedirektør ansvaret for en annonseportefølje på 1,4 milliarder kroner.

- Jeg gleder meg stort til å få Andre på plass. André Walle har fått til strålende resultater i sin nåværende jobb, er veldig kommersiell og en er en meget god leder. Walle er også en kulturbygger i forhold til å være kundeorientert, noe jeg mener er svært viktig, sier Tor Jacobsen.

Walle skal rapportere direkte Jacobsen som jobber med å rekruttere noen av sine nærmeste ledere. Han har i dag også funnet sin nye produktdirektør i Børrea Schau-Larsen (37) som også en del av Schibsteds globale Product & Technology-organisasjon.

Hun kommer fra stillingen som produktdirektør i Bergens Tidende. Børrea har tidligere vært trainee i Schibsted og har også jobbet i Dagens Næringsliv og VG.

Tor Jacobsen er glad for å ha fått Børrea Schau-Larsen på plass i den nye ledergruppen:

- Børrea Schau Larsen er en digital sjel, kompromissløs i forhold til brukerbehov og jeg er svært imponert over hva hun har fått til i BT. I tillegg til alt de har gjort ut mot brukerne har hun og BT-teamet sørget for bygging av interne verktøy som har gjort at vi kan ta smartere og mer treffsikre beslutninger. Hun vil få en nøkkelrolle i å utvikle abonnementsmediehusenes fremtid. 

Schibsted Norges abonnementsmediehus er det kommersielle miljøet til mediehusene Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen. Schibsted Norge Abonnementsmediehus har til sammen ca. 330 faste ansatte, og en omsetning på over tre milliarder kroner.