Coca-Cola i Norge styrker kommunikasjonsavdelingen og henter inn Camilla Carlsson fra Gambit. Som Kampanje skrev allerede i januar var det allerede før jul delvis kjent at den tidligere seniorrådgiveren i Gambit, Camilla Carlsson, gikk til Coca-Cola i Norge, men Carlsson ønsket den gang ikke å kommentere hvorfor hun sluttet i Gambit.

Les også: «Misfornøyde» PR-rådgivere flykter fra Gambit

- Jeg har hatt åtte spennende år som konsulent, med kunder i en rekke ulike bransjer.  Nå har jeg lyst til å jobbe mer langsiktig, komme enda tettere på én business og være mer ute i felten. Det skal bli gøy, sier Carlsson.

- En viktig stemme
I Gambit Hill+Knowlton Strategies satt Carlsson i ledelsen og var strategisk rådgiver for en rekke større selskaper.  Nå får hun ansvar for dialogen med myndigheter, institusjoner og interesseorganisasjoner på vegne av verdens største produsent av drikkevarer og kommer til å spille en viktig rolle i arbeidet knyttet til de viktige diskusjonene rundt helse og miljø

- Mat- og drikkenæringen er inne i viktige debatter både i Norge og internasjonalt. Coca-Cola er en viktig stemme her, som en av verdens sterkeste merkevarer og som innovatør innen bærekraft og helse. Jeg gleder meg til å få bidra til dette, sier Camilla Carlsson.

Styrker seg på PR
Dermed fortsetter Coca-Cola i Norge å styrke kommunikasjonsavdelingen og kommunikasjonsapparatet sitt.

- Vi er svært fornøyde med å få Camilla på laget. Som Norges største produsent av alkoholfrie drikkevarer, og som en stor lokal arbeidsgiver, er det viktig for oss å ha en god og åpen dialog med det offentlige Norge. Camilla har erfaring både fra politikken, interesseorganisasjoner, næringslivet og konsulentbransjen, og kommer til å spille en viktig rolle i dette arbeidet, sier Per Hynne, kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola Enterprises Norge.

Coca-Cola Enterprises Norge har i tillegg ansatt Magnus Godiksen som ansvarlig for internkommunikasjon. Magnus Godiksen kommer fra Felleskjøpet Agri SA, hvor han var kommunikasjonsrådgiver med ansvar for sosiale medier.

Høyt på agendaen:

Coca-Cola-toppene Per Hynne og Stein Rømmerud har jobbet lenge sammen i verdens største drikkevareselskap og har begge kommunikasjonsbakgrunn. PR og reklame har da også kommet høyere på agendaen. - Det er viktig for oss å ha en god og åpen dialog med det offentlige Norge. sier Per Hynne.