Unacast ble i desember utnevnt som ett av ti startup-selskaper i Nord-Europa som folk bør ha et ekstra godt øye til i 2016 av Arctic Startup. 

I september i fjor gikk tidligere administrerende direktør i Meltwater Norge, Birte Steen, til Unacast for å lede salgsavdelingen deres. 

Les mer her: Meltwater Norge-sjef til gründerselskap

I tillegg til Steen ble Andreas Heim hentet fra rollen som fagleder hos Bekk. Han er nå Lead Platform Engineer i Unacast. Torbjørn Vatn kom fra Finn-eide penger.no som seniorutvikler. Han er nå Senior Platform Engineer. 

Unacast starter året med å hente inn enda flere utviklere til selskapet. Frode Bjerke, teamleder og utvikler, og Ken Grønnbeck, teamleder og rekrutteringsansvarlig, går begge fra Bekk til Unacast. 

- Det er interessant å se at selv unge bedrifter som Unacast kan fortsette å tiltrekke seg de beste hodene fra etablerte bedrifter, og det er kanskje nå på tide å snakke om en trend. I post olje-Norge virker fler og fler å søke å realisere seg selv både som profesjonelle og som privatpersoner, og det er nettopp det man får anledning til i en bedrift som Unacast, sier COO i Unacast Kjartan Slette.

- Vi mener at norske utviklerne er de beste i verden, og vi skal skal fortsette å være en attraktiv arbeidsplass for de aller beste av disse. På den måten har vi en fordel globalt, og den fordelen skal vi maksimere, sier Slette.