Henrik Berg Slang forlater MK Norway for å starte i Dinamo. I MK Norway har han jobbet med kunder som Mitsubishi, Blue Dragon, Lerum og RFSU. I Dinamo skal Slang jobbe i team med Hanne Martinsen, og de to har tidligere samarbeidet og utmerket seg i konkurransen Best YET.

- Det er litt vemodig å gå fra MK etter så kort tid. Det var jo ikke planen. Jeg har hatt det supert i team med Øystein. Men prosjektet til Hølje er veldig spennende. Og Dinamo er nå engang Dinamo. Til og med foreldrene mine kjenner dem (selv om faren min fremdeles kaller det «å jobbe hos Ingebrigt»), sier Henrik Berg Slang i en melding.

Dinamo-sjef Hølje Tefre er glad for at sikret seg kreatøren.

- Henrik gir oss både strategisk og kreativ tyngde. Han er en ung senior som har hatt flere roller i mindre byrå. Henrik har utmerket seg i kreative konkurranser, blant annet sammen med Hanne, og laget spennende reklame for et bredt spekter av oppdragsgivere. Vi gleder oss stort over å ha sikret oss Henrik, sier Tefre i meldingen.

Dinamo teller nå totalt 63 ansatte.