Per Olav Myhre (25) og Jeanett Søly (25) er ansatt som nye rådgivere i kommunikasjonsbyrået Zynk. Begge har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI, Myhre med en bachelorgrad i økonomi og mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi, mens Søly er siviløkonom med hovedfag i strategi.

- Vi har fått inn to dyktige juniorer som har vist stor arbeidskapasitet gjennom å kombinere gode akademiske resultater med verv og jobbing ved siden av studiene. Begge har jobbet frilans for Zynk det siste året. De har vist stor arbeidskapasitet, lærevilje og evne til å levere kvalitet på Zynk-nivå, sier Claus Sonberg, daglig leder i Zynk.

- Jeg er både stolt og takknemlig for å ha fått denne muligheten til å jobbe i et av landets ledende kommunikasjonsbyråer. Det å komme inn i et så kunnskapsrikt og sterkt fagmiljø gir oss alle muligheter til å kunne utvikle oss til å blir gode rådgivere. Vi kunne ikke drømt om et bedre sted enn Zynk, sier Jeanett Søly. 

– Det blir spesielt gøy å skulle jobbe med noen av de beste rådgiverne i bransjen, i tillegg til at man på daglig basis får muligheten til å jobber med komplekse problemstillinger som har en reell betydning for samfunnet, sier Per Olav Myhre.