Bjørn-Martin Bache Nordby (30) har jobbet som journalist i VG de siste fire årene. Nå melder han overgang til PR-bransjen der han startet sin karriere.

- Det er veldig fint å få Bjørn-Martin med på laget. Bjørn-Martin har et solid kommunikasjonshode i kombinasjon med journalistisk teft. Bjørn-Martin er en engasjert rådgiver som både kundene våre og vi som kollegaer kommer til å nyte godt av, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Nordby har studert journalistikk ved Norges Kreative Høyskole og har en bachelor i markedskommunikasjon fra BI. Før han startet på sin journalistkarriere jobbet han som kommunikasjonsrådgiver i MSL Group i to og et halvt år.

- Når jeg nå vender tilbake til kommunikasjonsbransjen kunne jeg ikke bedt om et mer spennende og utfordrende miljø å jobbe i. Jeg gleder meg enormt til å samarbeide med noen av de dyktigste og mest kreative menneskene i bransjen, sier Nordby.