Christian-Marius Stryken (44) går fra Burson-Marsteller til Nor PR. Stryken skal være med å bygge opp vestlandsbyråets Oslo-satsing og går inn i stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i byråets Oslo-kontor.

I tillegg ansetter selskapet fire medarbeidere ved hovedkontoret i Bergen

- Nor PRs kunder på Vestlandet kan nå få enda bedre bistand med utfordringer som best kan løses fra Oslo. Stryken kjenner nasjonal politikk og medier svært godt, sier Fredrik Hannestad, partner og daglig leder i NOR PR.

Stryken har tidligere vært kommunikasjonsdirektør ved Handelshøyskolen BI og kommunikasjonssjef i Unio, journalist og forsker i internasjonal politikk. De siste to årene har vært direktør i WPP-byrået Burson-Marsteller der han har jobbet med myndighetskontakt, utredninger, politisk påvirkning og strategisk medierådgiving for private og offentlige kunder.

-Jeg ser frem til å jobbe sammen med de dyktige folkene i NOR PR, og til å se landet fra et Vestlands- perspektiv. Som i Burson-Marsteller vil jeg bistå kunder over hele landet med utfordringer som løses best fra Oslo, sier Stryken.

De øvrige fire ansatte er Sara Berge Økland (21), Saliba Andreas Korkunc (28), Tom Hiis Bergh (26) og Solveig Holm (47).