Henrik Sandsmark tar rollen som spesialist på performance-basert Facebook-annonsering. Sandsmark kommer fra Venture Factory, hvor han har hatt ansvar for Facebook-annonseringen til selskapets nettbutikker.

– Facebook lar meg detaljstyre hvem som skal se annonsene, og gir meg en overlegen oversikt over hvor godt de fungerer. Det daglige spillet om alltid å treffe blink med hver annonsekrone gir meg et kick. Jeg ønsket å prøve meg på nye kunder, og Red Performance er et av få selskaper som forstår det nye spillet, sier Sandsmark i en pressemelding.

Erlend Nilsen er ansatt som ny seniorkonsulent. Nilsen kommer fra søkebyrået Synlighet, og har jobbet med innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering. Han er på plass i ny stilling fra februar.

– Kompetansen til både Henrik og Erlend er et av de mest vanskelige å få tak i for tiden, og vi er veldig heldige som får dem med på laget, sier administrerende direktør Magnus Nilsson.